Bachmann/Partners Advokatpartnerselskab håndterer mange sager inden for leasing af biler.

Vi har derfor modtaget talrige henvendelser fra leasingtagere, som har problemer med deres leasingkontrakt, efter at Scanleasing Danmark A/S er gået konkurs.

Har du som privatperson indgået en leasingkontrakt, er du beskyttet af forbrugeraftaleloven. Hvis du eksempelvis hæfter for beløb, der ligger ud over selve leasingperioden, vil dette være i strid med forbrugeraftaleloven. Der kan også være andre vilkår i leasingaftalen, som kan være i strid med
forbrugerbeskyttelsen.

Vi tilbyder en juridisk gennemgang af din leasingkontrakt for en vurdering af, om kontrakten er lovlig og hvilke muligheder, du har som leasingtager.

Denne vurdering tilbyder vi til en fast pris på kr. 5.000 inkl. moms.

Vi tilbyder også bistand i tilfælde, hvor leasingkøretøjet eksempelvis er blevet beslaglagt eller du som leasingtager er blevet mødt med krav om betaling af yderligere registreringsafgift. Udfordringerne kan være mange.

For yderligere information kontakt Diana Mønniche på tlf. 20717862 / dme@bachmann-partners.dk, Peter Hansen på tlf. 40 32 35 35 / pha@bachmannpartners.dk eller Maria Risdal Drejer på tlf. 29 27 98 19 / mrd@bachmannpartners.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *