Skattestyrelsen har oplyst, at oplysningsskemaet for indkomståret 2019 vil blive ændret. En af disse ændringer vil være i forhold til transfer pricing. 

Hovedaktionærer, der hidtil ikke har haft kontrollerede transaktioner med deres selskaber, som i indkomståret har oversteget 5 mio. kr., har været forpligtede til at oplyse om disse kontrollerede transaktioner – indtil nu. 

Tidligere har det kun været selskaber med kontrollerede transaktioner, der oversteg 5 mio. kr., som var underlagt oplysningskavet. Skattestyrelsen har imidlertid valgt, at denne grænse på 5 mio. kr. skal bortfalde fra og med indkomståret 2019. Det betyder, at hovedaktionærselskaber fremadrettet vil være forpligtet til at oplyse om kontrollerede transaktioner, uanset størrelsen heraf. 

For et hovedaktionær selskab, der er omfattet af de nye oplysningskrav, er det derfor vigtigt rettidigt at foretage eventuelle rettelser i forbindelse med udarbejdelsen af selvangivelse for 2019.

For yderligere information kontakt Ann Rask Vang på tlf. 20947821 eller mail ava@bachmann-partners.dk eller Christian Bachmann på tlf. 30304521 eller mail chb@bachmann-partners.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *