Advokat rådgivning om afgifter

Har du fået en henvendelse fra Skattestyrelsen eller Motorstyrelsen, eller er du involveret i en sag om afgifter, så står vi hos Bachmann/Partners klar til at rådgive dig.

Bachmann/Partners har mange års erfaring med rådgivning om moms og afgifter til alle typer virksomheder i Danmark. Ligeledes har vi stor erfaring med at føre forhandlinger med SKAT og førelse af sager for Landsskatteretten og domstolene.

Få rådgivning om afgifter

Det er ikke så underligt, at mange virksomheder kæmper med at finde hoved og hale i, hvilke afgifter, der gælder eller ikke gælder. Reglerne ændrer sig hele tiden. Det er derfor en stor fordel at søge rådgivning om afgifter og afgiftsager hos en erfaren advokat.

Hos Bachmann/Partners betyder det meget for os, at vi formidler rådgivningen, så den er forståelig, og vi lægger stor vægt på, at samarbejdet med revisoren fungerer optimalt, så vi kan opnå det bedste resultat for vores klient.

Vores kerneydelser er rådgivning, strategisk planlægning af moms og afgiftsforhold og førelse af sager for Landsskatteretten, domstolene og EU-domstolen. Vores kompetencer dækker også erhvervsstraffesager og moms- og afgiftsret, da vi mestrer både afgifts- og strafferetten.

Er virksomheden eller dens ejere sigtet i en afgiftssag, dækker vores erfaring også afgiftsstraffesager.

Kontakt Bachmann/Partners

Hos Bachmann/Partners er vi særligt specialiserede indenfor rådgivning om afgifter til bilbranchen. Vores dygtige eksperter og advokater står til rådighed for din auto- eller leasingvirksomhed, hvis I står overfor en sag med Motorstyrelsen, eller hvis I søger rådgivning inden for afgiftsret.

Vi sidder bl.a. med til bords, når der lovgives på området, og når SKAT vælger at udfordre autobranchen. Vores services og kompetencer spænder bredt indenfor rådgivning og riskmanagement, så du som klient står stærkt.

Vi kan kontaktes på telefon: +45 33 23 90 90 eller på mail: chb@bachmann-partners.dk. Du finder vores kontorer i Aalborg, Aarhus og København, så du altid har mulighed for at komme i kontakt med en erfaren advokat.  

I forbindelse med rådgivningen lægger vi også stor vægt på, at formidling af rådgivningen er enkel og forståelige, ligesom vi lægger stor vægt på samarbejdet med revisor, således at der opnås det bedste resultat for klienten.
Vores kerneydelser omfatter rådgivning, herunder strategisk planlægning af moms og afgiftsforhold, anmodning om bindende svar, førelse af sager for henholdsvis Landsskatteretten og domstolene, herunder EU-Domstolen.

Ligeledes dækker vores kompetencer erhvervsstraffesager, moms- og afgiftsstrafferet, hvor vi behersker såvel afgiftsretten og strafferetten, hvilket meget ofte kommer klienten til gode.

Diana Mønniche

| Advokat, partner

Arbejder primært med rådgivning om moms-, told- og afgiftsmæssige forhold samt tvistløsning og forhandlinger med SKAT.
 

Telefon: +45 20 71 78 62

Email: dme@bachmann-partners.dk

Klik her for information →

Peter Hansen

| Advokat, Associeret Partner

Arbejder primært med rådgivning om skatter- og afgifter, herunder bindende svar samt tvistløsning og forhandlinger med SKAT

Telefon: +45 40 32 35 35

Email: pha@bachmann-partners.dk

Klik her for information →

Ann Rask Vang

| Advokat, Ph.d., Partner

Arbejder med erhvervsret, selskabsret, skatter- og afgifter, tvistløsning og forhandlinger med SKAT fra Landsskatteretten til domstolene.

Telefon: +45 20 94 78 21

Email: ava@bachmann-partners.dk

Klik her for information →

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde om din sag